Home stories met Liza Chloë

Home stories met Liza Chloë

Maak kennis met Liza en haar charmante zoon Mees (2) in hun huis in het stadscentrum van Amsterdam. Liza is een interieurstylist en een liefhebber van vintage, en haar werk komt prachtig tot uiting in haar geweldige huis. Liza is een fan van Gray Label en is sinds de geboorte van Mees een van onze ambassadeurs, daarom zijn we verheugd haar en Mees te presenteren in deze editie van Home Stories.

Liza Chloe & Mees Home Stories

Vertel ons alsjeblieft wat over jezelf en je gezinsleden? Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Ons kleine gezin bestaat uit Mees, Dennis en mij. Dennis en ik hebben elkaar ontmoet via een Instagram-bericht in 2018. Het begon allemaal toen hij koffie dronk met een van mijn exen, en in dat gesprek noemde mijn ex dat ik wel eens een goede match voor hem zou kunnen zijn. Dus stuurde Dennis me een berichtje. We hebben een paar weken gechat en ontmoetten elkaar toevallig op Koningsdag op een grachtenbrug in Amsterdam. Sindsdien zijn we nooit meer uit elkaar gegaan. In mei 2020 ontdekte ik dat ik zwanger was van Mees, waarmee een van onze grootste dromen uitkwam.

Home Stories Liza Chloe & Mees

Waar wonen jullie en hoe zou je je buurt omschrijven?

We wonen in het stadscentrum van Amsterdam, aan de grachten. Het is er altijd levendig en vol met kleine lokale winkels. We houden ervan om in het hart van de drukte te zijn, we houden ervan dat we omringd zijn door de meest prachtige setting van de stad en dat alles om de hoek is.

Liza Chloe & Mees Home Stories

Favoriete plek(ken) in de buurt?

Mijn favoriete buurtplekken zijn Noordermarkt, Amstelveld, Kaaskamer, Bakkerij Wolf, Buffet van Odette, Antiekcentrum Elandsgracht, Screaming Beans, Pompadour en Bar Parry.

Beste plekken in de stad om vintage schatten te vinden?

Noordermarkt op maandagochtenden en Antiekcentrum Elandsgracht.

Favoriete plek thuis en waarom?

Onze slaapkamer/badkamer. Het is een open ruimte en het voelt echt alsof ik elke nacht in een hotelkamer ben. Niet te veel versieringen, subtiele verlichting, heel ruim.

Liza Chloe & Mees Home Stories

Hoe zou je je dagelijkse leven beschrijven?

We staan op rond 7.30 uur, maken ons klaar voor de dag. Terwijl Dennis ontbijt klaarmaakt voor Mees, doe ik mijn make-up. Dennis brengt Mees onderweg naar zijn werk naar school. Ik ga zitten in mijn kantoor thuis, ga door al mijn e-mails. Werk aan enkele interieur- en Instagram-projecten. Of ik verlaat het huis en rijd door het land, bezoek enkele van mijn vintage adressen voor enkele projecten. Rond 17 uur doe ik boodschappen en begin met koken (of Dennis doet dat). Om 18 uur zitten we allemaal aan de eettafel, bespreken de dag. Na het eten spelen we, ruimen op en gaan rond 19.30 uur naar Mees' kamer. Om 20 uur is hij in slaap en lees ik mijn boek of kijk ik naar een guilty pleasure.

Wat is je favoriete Gray Label-item en waarom?

Ugh, er zijn er zoveel! Ik HOU van het oversized gestreepte T-shirt en de trui met verlaagde schouders. En ik hield ook van de onesie-onderbroek, maar helaas is hij eruit gegroeid!

Favoriete gezinsactiviteit in het weekend?

We kopen boodschappen op de Noordermarkt, gevolgd door een dag koken in onze keuken met veel lokale snacks.

Liza Chloe & Mees Home Stories