De SS24-collectie van Gray Label: heldergroen en hagelslag

De SS24-collectie van Gray Label: heldergroen en hagelslag

De SS24-collectie van Gray Label omvat sportieve bikershorts en oversized truien voor kinderen, maar ook de zachtste babyartikelen in twee vrolijke nieuwe kleuren: Bright Green en Sprinkles

Het duurzame Amsterdamse kinderkledingmerk, opgericht in 2011 door Emily Gray, produceert hoogwaardige essentiële items van het zachtste katoen. De kleding van Gray Label kenmerkt zich als tijdloos en minimalistisch. Elk seizoen wordt er een frisse draai aan de kerncollectie toegevoegd met een handvol nieuwe ontwerpen voor het hele gezin, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De SS24-collectie omvat sportieve en vrolijke stijlen zoals oversized T-shirts, Spencers, bikershorts, ruchesjurken en blouses met korte mouwen voor kinderen, terwijl dit voor baby's resulteert in de meest comfortabele en zachte items zoals de Baby Overall, Baby Track Suit Set, Babyjoggers en Henley-T-shirts.

Kleuren om van te houden:

Voor SS24 gaat Gray Label voor opvallendere en funky kleuren met een vintage look maar met een nieuw gevoel. Blue Grey, Peanut, Biscuit en nieuwkomers Bright Green en Sprinkles markeren het seizoen. Bright Green wordt in januari 2024 toegevoegd aan de essential collectie. In maart 2024 lanceert Gray Label haar tweede nieuwe kleur: Sprinkles. De naam verwijst naar de “old school” strooikleuren op een softijsje.

Over Gray Label

Gray Label werd in 2011 opgericht door Emily Gray en heeft sindsdien een bijzondere plaats ingenomen in de wereld van kinderen. Enerzijds worden ze gezien als pioniers in duurzame productie, anderzijds hebben ze een uitgesproken mening over producten voor kinderen: hoe meer ruimte voor de beleving van het kind, hoe beter. Zonder het gebruik van felle kleuren of prints, maar met minimalistische, unisex ontworpen ontwerpen brengen ze een rustgevende invloed in de hectische wereld van kindermode. Het label maakt uitsluitend gebruik van 100% biologisch, GOTS-gecertificeerd katoen en ontwerpt artikelen voor kinderen van 0-12 jaar. Naast een succesvolle webshop en ruim 200 verkooppunten wereldwijd, vind je het gehele Gray Label assortiment in het centrum van Amsterdam, aan de Huidenstraat 17. Tijdloze essentials. graylabel.com