Home stories met Lies

Home stories met Lies

Maak kennis met Lies, Sales Operations Manager, en haar prachtige familie. Hoewel Lies pas iets meer dan een jaar bij het Gray Label-team is, voelt het alsof ze al veel langer deel uitmaakt van de familie. Ze woont in Bussum met haar man Hans en drie kinderen. Jan (7), Teun (5) en baby Marie (1). We stellen je graag voor aan deze warme, vrolijke mensen in hun gastvrije familiehuis.

Home Stories with Lies

Stel jezelf en je gezinsleden voor? Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Hans en ik ontmoetten elkaar 14 jaar geleden tijdens onze studie in Amsterdam. We hebben drie kinderen. Jan is onze lieve, energieke dromer en ik vind het leuk om te zien hoe trots hij is als hij scoort of supersnel rent. Teun is de grootste knuffelaar, hij is ongelooflijk zacht en gevoelig en staat altijd open voor een grapje. Marie, onze jongste en eerste dochter. Ze heeft constant een glimlach op haar gezicht, en het is hartverwarmend om haar reacties te zien als ze bij haar grote broers is.

Home stories with Lies

Hoe ben je in de mode terechtgekomen?

Via een erg leuke stage bij de Modefabriek 13 jaar geleden.

Home stories with Lies

Wat is jouw rol?

Als Wholesale Operations Manager overzie ik alle operationele aspecten met betrekking tot de groothandel. En ik ben ook een van de gelukkigen die Gray Label vertegenwoordigt op Playtime in Parijs. Iets wat ik echt leuk vind.

Home stories with Lies

Waar ben je het meest trots op?

Ik denk mijn lieve familie en hoe we het allemaal samen managen. Sommige momenten zijn hectisch en chaotisch, maar ik hou ervan tegelijkertijd.

Home stories with Lies

Kan niet wachten op...

Zomervakantie! Buiten lunchen met al mijn collega's in de tuin. En gewoon de hele dag buiten zijn, alleen shorts en shirts dragen (natuurlijk van de nieuwe collectie) en drankjes drinken in de zon.

Home stories with Lies

Wat is jouw favoriete Gray Label-item en waarom?

De trui met de oversized schouders! Hoewel ik ook een grote fan ben van de leggings en sokken. Wat ik het meest waardeer aan de trui met oversized schouders is de oversized pasvorm, die hem zo uniseks maakt, en natuurlijk de kwaliteit van de stof, zo zacht en het blijft echt mooi.

Home stories with Lies

Hoe ziet een ideale weekenddag eruit?

Drankjes doen met vrienden en de volgende ochtend gewoon rustig aan doen, samen een kopje koffie in bed drinken en de dag als gezin beginnen aan de grote tafel met ontbijt en daarna naar buiten gaan.

Home stories with Lies